+31541-354502 E.mail

Login

Aanmelden

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u uw betalingsstatus volgen, de bevestiging volgen en kunt u de tour ook beoordelen nadat u de tour heeft afgerond.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geb. Datum*
Email*
Telefoonnummer*
Land*
*Het aanmaken van een account betekent dat u akkoord gaat met onzeTerms of Service en Privacy Statement.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap

Bent u al lid?

Login
+31541-354502 E.mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.104.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
239 berichten.
Greta Dondorff de Groot schreef op 25 mei 2023
Het was een fantastische reis naar Slovenië. Het was een super hotel. Mooie kamers en het eten was super. We hebben genoten.
Herman de Groot schreef op 24 mei 2023
Opnieuw een fantastische reis beleefd met busreizen tirol. Ditmaal naar het meer van Bled in Slovenie . Zoals gewoonlijk was de verzorging in de bus weer goed geregeld. Ook het overnachtings hotel was prima en over het hotel in Bled kun je alleen maar zeggen GEWELDIG. Super mooie kamer en heerlijk eten in buffet vorm. Omdat het weer soms niet helemaal meewerkte moesten er soms alternatieven worden gezocht. Ook de vervangende lokaties vielen in goede aarde. Al met al een reis om niet te vergeten.
Herma schreef op 22 mei 2023
Het was een fantastische reis. Slovenië, is een prachtig land een aanrader.
Jos en Gerdie schreef op 16 mei 2023
Voor eerste keer met Tirol reizen mee geweest naar kroatië. Alles top geregeld , Harriët is een super gastvrouw die al haar gasten de hele reis van begin tot eind in de watten legt. Dank daarvoor. Veel gezien en gedaan met de mogelijkheid om ook zelf op ontdekking te gaan. Verder een geweldig hotel waar iedereen zeker paar kilo aangekomen is. Iedereen dank voor de gezelligheid en chauffeur Erik voor al die veilige kilometers.
Siny en Frans Bonnes schreef op 16 mei 2023
Het bericht van Jan en Annie zijn wij het helemaal mee eens. Het was prima georganiseerd. Wij hebben genoten. Ook de dagen op de boot met dolfijnen was leuk. Het was heel gezellig allemaal. Dank aan Harriët en Martin en Chauffeur Erik. Het was een geweldig mooie vakantie.
Jan en Annie, schreef op 14 mei 2023
We zijn voor det tweede keer met busreizen Tirol op vakantie geweest, dit keer naar Kroatië. Het was weer fantastisch, goed verzorgd van begin tot einde, mooi hotel, mooie excursies. Veel gezien. Dank jullie wel Harriet en Martin, en chauffeur Erik. Een geweldige vakantie
Diny en wim barkel schreef op 20 december 2022
Weer een gezellige vakantie gehad van een paar dagen, het was weer uitermate goed verzorgd. We hebben kerstmarkten bezocht. Het was ook weer een fijn gezelschap echt genoten. Allemaal fijne kerst en een gezond en gelukkig 2023.
Fam. Schröder schreef op 17 november 2022
Even een late reactie maar wat hebben we genoten van een muzikale, maar ook fantastisch georganiseerde busreis naar Kirchberg en Ellmau. Wat hebben we veel gezien en meegemaakt, iedereen was gezellig en had goede zin, van de super verzorging in de bus door Harriët tot en met de vrolijke Martijn die ons overal veilig naar toe bracht. Genoten van 3 avonden Musikherbst en na terugkomst nog even doorgaan in het mooie hotel. Iedereen bedankt voor deze mooie ervaring!
Fam. Hesselink schreef op 8 oktober 2022
Voor de eerste keer mee geweest met Busreizen Tirol. Het was fantastisch, een goed verzorgde reis. Het hotel was goed, de dagtochten en de muziekavonden, alles super geregeld, en de chauffeur bracht ons overal veilig naar toe.
TRUUS EN BENNIE TIJHUIS schreef op 7 oktober 2022
NA TWEE JAAR CORONA EN ZES JAAR ALMATRIEB NU MET DE MUZIEKREIS MEE GEWEEST WAT EEN PRACHTIGE WEEK HEBBEN WE GEHAD ALLES NETJES VERZORGD DE MUZIEKAVONDEN WAREN GEWELDIG EN DE DAGTOCHTEN WAREN GEWELDIG HARRIET MARTIN EN MARTIJN BEDANKT HET WAS GEWELDIG MOOI .HET WAS WEER EEN FAMILIE IN DE BUS

Doorgaan met boeken