+31541-354502 E.mail

Login

Aanmelden

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u uw betalingsstatus volgen, de bevestiging volgen en kunt u de tour ook beoordelen nadat u de tour heeft afgerond.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
Voornaam*
Achternaam*
Geb. Datum*
Email*
Telefoonnummer*
Land*
*Het aanmaken van een account betekent dat u akkoord gaat met onzeTerms of Service en Privacy Statement.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap

Bent u al lid?

Login
+31541-354502 E.mail

Over ons

Ons doel is U te laten genieten

Wij zijn er van overtuigd, dat wij zijn gekomen met een unieke reisopzet in busreizen en heten U als deelnemer daaraan van harte welkom.

Harriët Keizer

Meerdaagse all-in Busreizen

Naar Duitsland, Oostenrijk, Italië, Kroatië en Slovenië

Martin & Harriët Keizer van Busreizen Tirol uit Beuningen (ov) organiseren meerdaagse busreizen naar Kroatië, Italië, Slovenië, Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland.

Wij reizen in het jaar 2024 naar: Porec in Kroatië, Garda in Italië, meer van Bled in Slovenië, Flachau in Oostenrijk, Mayrhofen in Oostenrijk, Karintië in Oostenrijk, Ora in Italië,  Maria Am in Oostenrijk,  Kirchberg in Oostenrijk, Praag in Tsjechië, Abtenau in Oostenrijk, Reith im Alpbach in Oostenrijk, Velturno in Italië, Dresden Duitsland.

Harriët gaat zelf mee als reisbegeleidster.

Wij organiseren niet zo maar reizen, maar busreizen met bijzondere uitgebreide begeleiding en culinaire verzorging onderweg. Denk daarbij aan een ontbijt, een lunch, en verder hapjes en drankjes in de bus. Daardoor is het niet nodig om stops bij dure Raststätten in te lassen.

Uiteraard stoppen wij onderweg geregeld voor een sanitaire stop en om de benen te strekken. Vanuit deze uitvalsbasis kan men deelnemen aan een eveneens uitgewerkt verblijfsprogramma. De belangstelling voor die opzet van busreizen /vakanties nam na de eerste reizen zo sterk toe, dat met ingang van 2012 is besloten jaarlijks meerdere vakantiereizen naar Duitsland, Oostenrijk, Italië, Kroatië  en nu ook Slovenië te maken.

Via meerdere links op deze website kunt U onze reizen bekijken. Wij zijn er van overtuigd, dat wij zijn gekomen met een unieke reisopzet in busreizen en heten U als reizigers dan ook van harte welkom.

Martin & Harriët Keizer

 

 

Doorgaan met boeken