+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.239.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
151 berichten.
Jan&leny heeft geschreven op 1 oktober 2021
Na een jaar rust op weg naar Maria Alm Het was weer een feest week! Reis was weer als vanouds perfect verzorgd Het hotel geweldig net als het personeel Henriëtte en Martin BEDANKT voor weer een mooie week tot de volgende reis!👍👍
Ria en Harry heeft geschreven op 27 september 2021
Busreis naar Lermoos. Voor de eerste keer met Busreizen Tirol. Het was een fantastische reis en een hele mooie week. Goede verzorging van begin tot eind. Veel plezier met elkaar gehad en veel gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan Harriët en Martijn.
Isabel ter Haar heeft geschreven op 26 september 2021
Reis lermoos van 17-23 sept 2021. Voor mij de eerste keer met een georganiseerde reis mee. Mijn moeder en ik verbaasden ons over de fantastische verzorging onderweg, bus chauffeur Martijn bracht ons veilig naar Oostenrijk. Prima hotel en zalig eten. Almabtrieb, Garmisch Partenkirchen, Reschenpass, kabelbaan Ehrwald waar Martijn ons naar toe bracht (nog bedankt) treintje, muziekmiddag. Geweldig, geweldig. Leuk gezelschap en prachtig weer. Martin en Harriët, het was fantastisch, namens ons heel veel dank. Martijn, dank voor alle mooie en veilige ritten. Tot slot, wij rijden de Fernpass over om naar punt b te gaan maar het is daar prachtig en veel te doen. Ik zal de toverhuisjes nooit vergeten!!!! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer mee. Groeten van Wilja van Kuijk en Isabel ter Haar.
Herman heeft geschreven op 26 september 2021
De vakantie zit er weer op het was opnieuw goed georganiseerde en geslaagde reis ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties en natuurlijk Busreizen Tirol en de chauffeur Martijn het was weer fantastisch
Mieke en Bert kroeze oolderink heeft geschreven op 23 september 2021
Altijd meegeweest soms wel 3 keer per jaar. Altijd goed verzorgd. Hotel uitstapjes en in de bus het was altijd super geregeld. Meegaan met busreisen Tirol is vanaf het begin vakantie. Geweldig.
Jeanne uit Brabant. heeft geschreven op 20 september 2021
Van 6 t/m 13 Sept. een heerlijke week in Maria Alm gehad met Busreizen Tirol. Mooi hotel prima weer een geweldige gastvrouw Harriët die ons in de bus met van alles goed verzorgde en dank aan Erik de chauffeur die ons veilig overal naar toe bracht. Ook mijn dank aan Martin die ons even op en neer naar het Fletcher hotel bracht. Tukkertjes ook allemaal dank dat het direct klikte met Brabant. Hartelijke groet Jeanne.
Jan en Gerda heeft geschreven op 18 september 2021
Het was onze eerste keer met Busreizen Tirol. Het was geweldig...mooie uitstapjes en verrassingen, heel goed hotel, en de verzorging in de bus was top. Bedankt Harriet en Martin, en onze chauffeur Eric. Hartelijke groeten !!
Greta heeft geschreven op 15 september 2021
Het was een hele mooie reis en alles was prima geregeld. Bedankt nog allemaal.
Martin en Marian heeft geschreven op 15 september 2021
Het was voor ons de eerste keer met Busreizen Tirol, maar het was fantastisch georganiseerd.
Anita en Benno heeft geschreven op 14 september 2021
Het was een super week , geweldig mooi weer , top hotel en veel gezien van de mooie omgeving Harriet & Martin van Busreizen Tirol en natuurlijk Erik bedankt. Groetjes Anita & Benno
Gerrit en Jo heeft geschreven op 14 september 2021
we hebben een top week gehad....goed verzorgd door Harriët Keizer Busreizen Tirol ....mooi hotel...prachtig weer...goede chauffeur Erik...nogmaals onze dank.
Jan en Ilse Klieverik heeft geschreven op 9 september 2021
Alweer een week terug van een super mooi Karintië, heel veel mooie uitstapjes gehad, met chauffeur Erik en Harriet, was weer als vanouds een geweldige week, en weer geboekt voor volgend jaar, Martin Harriet Erik en Martijn bedankt voor deze geslaagde vakantie
Herman en Riet heeft geschreven op 5 september 2021
Nu voor de tweede keer mee geweest met busreizen Tirol. Wij zijn een keer naar Tirol geweest en afgelopen zomer naar Karinthië. Het bevalt ons allemaal erg goed en daarom hebben wij al geboekt voor 2022. Wij willen Harriët en buschauffeur Erik graag bedanken voor de prachtige reizen en we kijken uit naar volgend jaar.
Herman en Wieske van Amerongen heeft geschreven op 4 september 2021
Waar we vanwege de corona al enige tijd niet naar Oostenrijk konden, zijn we op 1 september 2021 terug gekeerd van een prachtige reis naar Karinthië. Wat is het toch een luxe dat je in Denekamp in de bus stapt, je auto veilig kan parkeren en je door een uitstekende chauffeur in een dag naar je bestemming in Oostenrijk kan laten brengen. Harriët doet er nog een schepje bovenop door je de hele reis door te verwennen met diverse versnaperingen, lunch en nog veel meer. Wieske en ik bedanken jullie heel hartelijk voor dit alles en het bijzonder mooie programma!
Wilma Everink en Annie Lammertink heeft geschreven op 2 september 2021
Gisteren terug gekomen van een fantastische 8-daagse reis naar Seeboden, Oostenrijk. We verbleven in hotel Moserhof, mooie, schone kamers (meeste met balkon), prima bedden en heerlijk eten. Tijdens de heen- en terugreis ontbrak het ons aan niets: broodjes, koffie, koeken, frisdrank of 'n wijntje, knabbeltjes of een hapje.......aan alles wordt gedacht om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Dank aan Harriet voor de geweldige organisatie en verzorging en hulde voor onze gezellige chauffeur Erik, die ons reisgezelschap vakkundig en veilig vervoerde tijdens de heen- en terugreis én alle excursies. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Christien de Vries Elshof heeft geschreven op 20 augustus 2021
Dit jaar ben ik alleen mee op reis geweest. Niets anders dan LOF. Wat was het een mooie en fijne reis naar Flachau Echt een aanrader. Bij gezondheid [ nu al geboekt ] ga ik in 2022 mee naar MAYERHOFEN.
Herman en Wieske van Amerongen heeft geschreven op 18 maart 2020
Wij hebben inmiddels verschillende mooie reizen met Busreizen tirol gemaakt. Graag wensen Wieske en ik Harriet en Martin sterkte met alles wat op hen afkomt door de Corona crisis. Onze reis naar Kroatië gaat begrijpelijk niet door. Wij kijken nu al uit naar een volgende reis met hen!
Mieke heeft geschreven op 14 december 2019
Het was weer een prachtige reis. Dank jullie wel en fijne feestdagen. Groetjes Bert en Mieke
Herman heeft geschreven op 13 december 2019
De kerstreis naar Cochem zit er weer op ondanks dat het weer wat mínder was een goed georganiseerde reis en met de groep was het een gezellige reis en met z'n allen veel plezier gehad. Bij terugkomst in Denekamp genoten van een heerlijk afscheid diner bij café Wubbenhof Guus samen met Hedwig en hun dochter hadden het diner weer goed verzorgd Harriët, Martin en Martijn bedankt voor de 1ste kerstreis die door jullie is georganiseerd het was weer uitstekend. Namens allen wensen wij jullie prettig kerstdagen en een voorspoedig en succesvol 2020
Henk en Mieke Boers heeft geschreven op 31 oktober 2019
Al weer geboekt voor 2020 seebodum Karintie 25 augustus weer iets om naar uit te kijken.
TRUUS EN BENNIE TIJHUIS heeft geschreven op 5 oktober 2019
WAT EEN PRACHTIGE WEEK HEBBEN WE SAMEN GEHAD NAAR GERLOS MET PACHTIG WEER EN ALLE DAGEN GOED VERZORGD HARRIET MARTIN EN ERIC BEDANKT GROETJES TRUUS EN BENNIE
Anita heeft geschreven op 2 oktober 2019
Weer veilig thuis na een fantastische week Harriet en Martin en niet te vergeten onze chauffeur Erik .Het was super en daarvoor Hartelijk Dank
Laurette heeft geschreven op 2 oktober 2019
Het was een fantastische reis, veel gezien en heel veel plezier gehad met z'n allen. Harriet/Martin en buschauffeur Erik..Bedankt!!xL.
Bert en Mieke heeft geschreven op 2 oktober 2019
Was weer een prachtige reis. Mooie dagtochten gemaakt. En heel veel gezelligheid. Groetjes Bert en Mieke
Arnold en Silvia heeft geschreven op 22 september 2019
Het was een super gezellige week Dank je wel Martin, Henriëtte en Martijn
Winanda en Jan heeft geschreven op 22 september 2019
Het was een geweldige week, en super gezellig. Dank je wel
Jan en Ilse Klieverik heeft geschreven op 5 september 2019
24-08-2019 naar Kichberg Tirol, het was zoals altijd een super verzorgde reis, een prachtig hotel alles was weer tot in de puntjes verzorgd leuk gezelschap heel veel gezien! Harriet Martin en Erik bedankt, en tot volgend jaar.
Tonny Notkamp heeft geschreven op 1 september 2019
Al weer een zeer mooie vakantie in kirchberg achter de rug die als vanouds weer prima georganiseerd was door Martin en Harriet met een zeer goede chauffeur Eric en een perfect hotel.
Diane heeft geschreven op 6 augustus 2019
Super leuke week gehad hier erg van genoten kon niet beter wat een goeie organisatie. Harriët, Martin en chaufeur Martijn bedankt voor alles TOP!!!
Wieske en Herman van Amerongen heeft geschreven op 6 juli 2019
Onze reis naar Großarl juni jl. was de derde reis die wij inmiddels met busreizentirol hebben gemaakt en ook deze reis was weer een schot in de roos. De zeer aangename reis, de uitstekende verzorging onderweg maar ook de organisatie van hotelkeuze, excursies enz. kloppen als een bus en getuigen van persoonlijke aandacht en deskundigheid. Wij bedanken Harriet en Martin nogmaals hartelijk voor hun mooie en fijne reizen!
Ine Ipskamp heeft geschreven op 24 juni 2019
Geweldige mooie week gehad met Harriette en een hele goede chauffeur. Maar ook een hele leuke groep mensen. Bedankt allemaal. Ine en Willy
Christel den Ouden heeft geschreven op 17 juni 2019
Prachtige mooi reis gehad naar Velturno. Veel gezien en top service in de bus. De moeite waard om mee te gaan op een reis van ze
Anita van Deth heeft geschreven op 17 juni 2019
Anita van Deth raadt Busreizentirol aan. Vorig jaar voor de eerste keer meegeweest naar Mayerhofen, top vakantie veel gezien. Uiteraard dit jaar weer meegeweest nu naar Felthurns Italie, Sud Tirol, wat een ervaring en wat veel moois gezien, voor ons een reis om nooit te vergeten, met dank aan Harriet, Martin en onze chauffeur Erik geweldig. Bedankt allemaal voor de goede verzorging en begeleiding . En hopelijk tot een volgende reis. 😙👌👌👍👍
Marja en Jos heeft geschreven op 12 juni 2019
Het was n prachtige week super Marja en Jos
Mieke heeft geschreven op 12 juni 2019
Het was een prachtige week. Heel veel gezien en beleefd. Mieke
Betsy heeft geschreven op 12 juni 2019
Het was een geweldige mooie week.wij hebben genoten. Betsie
Astrid Morsink heeft geschreven op 12 juni 2019
Het was een top week. Gezellige groep en veel gezien en beleefd. Bedankt Henriëtte, Martin en Erik. Astrid Morsink
Bert en Zwaantje Stassen heeft geschreven op 12 juni 2019
Wij zijn nog aan het nagenieten van onze reis naar Feldthurns- Zuid Tirol. Een goed hotel met heerlijke diners . Het was een fantastische reis , veel gezien en veel plezier gehad. Erik bedankt voor de veilige reis en Hariet bedankt voor de eerste klas verzorging. Voor herhaling vatbaar.
Marja en Jos Oudehand heeft geschreven op 12 juni 2019
Harriët en Erik hartelijke dank voor de prachtige reis naar de Dolomieten / Velturno. We hebben genoten
Marie heeft geschreven op 31 mei 2019
BEDANKT VOOR DE FIJNE DAGEN GR MARIE
Ine Sluik heeft geschreven op 31 mei 2019
Fantastische reizen en heel goed verzorgd Ine Sluik
Annie heeft geschreven op 31 mei 2019
Harriet, Erik en Martin bedankt voor de leuke reis naar Dresden we hebben genoten, veel plezier gehad en een leuke groep Annie Grundel
Femmie Netel heeft geschreven op 31 mei 2019
Ook wij de familie Ooink en Femmie hebben heel erg genoten van deze reis en veel gelachen en gezien Erik onze chauffeur samen met Harriet en Martin op de achtergrond zijn perfecte reisleiders Heel veel dank van onze kant en op naar de volgende reis Dikke knuffel van ons Femmie Netel
Ria heeft geschreven op 21 mei 2019
Wat hebben wij genoten was een fantastische mooie reis. Bedankt Harriët en Martin en chauffeur Erik Groetjes Ria
Annie heeft geschreven op 21 mei 2019
Busreizen Tirol, bedankt. Wij vonden het een hele mooie reis en zo goed verzorgd!
Herman heeft geschreven op 21 mei 2019
De vakantie zit er weer op opnieuw een goed georganiseerde reis na de eerste 2 dagen minder was betreft het weer werd het programma gewijzigd maar dankzij Henriëtte en Erik werd het goed opgelost het is zeker de moeite waard om aan een reis naar Kroatië deel te nemen vandaag tijdens de aankomst bij café Wubbenhof werden we welkom geheten door Rita&Andreas en Martin Keizer hierna genoten we van een heerlijk diner en de vakantie werd afgesloten met een muziekavond door Rita&Andreas Henriëtte Erik en Martin bedankt voor deze goed georganiseerde fantastische reis. Groetes Herman
Tonny heeft geschreven op 20 mei 2019
Ook namens ons bedankt voor de veilige, verzorgde en de prachtige mooie reis. Groetjes Tonny en Marian
Gerard heeft geschreven op 20 mei 2019
Het was heel goed verzorgd zeker een aanrader we hebben erg genoten van de fijne vakantie. Bedankt allemaal. Groetjes Gerard en Ans
femmie netel heeft geschreven op 8 januari 2019
hallo Harriët en Martin en Martijn Alfons en Janke Ooink en Femmie Netel willen jullie heel hartelijk danken voor de super mooie D V D over onze reis naar Italie in Mei 2018 Dereis was super en nu nog nagenieten met de prachtige beelden Geweldig en op naar de volgende reis.
Femmie Netel en Alfons en Janke Ooink heeft geschreven op 6 januari 2019
lieve Harriët en Martin en Martijn wat hebben wij weer een prachtig mooie D V D ontvangen van onze reis naar Mühlbach Italie in Mei 2018 Wij hebben er heerlijk van genoten en veel gelachen om sommige gedeeltes .Het zat weer geweldig mooi in elkaar. Wat een werk hebben jullie er weer van gemaakt en 1 woord GEWELDIG .Namens ons 3 en heel hartelijke dank en tot ziens op de volgende reis.
Gerda heeft geschreven op 17 oktober 2018
Was een gezellige week naar Gerlos en Mayerhofen! Goed georganiseerd! Harriët Keizer van busreizenTirol TOP.
Bennie heeft geschreven op 17 oktober 2018
Aan te raden voor iedereen die een mooie vakantie wil hebben.
Tonnie en José heeft geschreven op 17 oktober 2018
Hartelijk bedankt voor de geweldige vakantie Almatrieb in Söll. Het was een goed verzorgde reis. Wij hebben ontzettend genoten.
Jo heeft geschreven op 17 oktober 2018
Op en top verzorgde reis geweest naar Soll erg genoten beveel iedereen aan om met Harriet en Martijn te reizen
Bert & Mieke heeft geschreven op 17 oktober 2018
De derde keer dit jaar dat we meegingen, het was gewoon weer super. Op naar het volgende jaar. Bedankt Martin Harriet en Martijn.😏😉
Annie en Herman heeft geschreven op 17 oktober 2018
Het was een hele mooie week in Gerlos we hebben genoten en veel plezier gehad .Bedankt Harriet,Martijn ,en Martin
Herman heeft geschreven op 17 oktober 2018
Het was zoals altijd een geslaagde vakantie en een goede georganiseerde reis Busreizen Tirol en chauffeur Martijn bedank ik heb genoten
Dinie heeft geschreven op 17 oktober 2018
Het was weer een super mooie reis , goed verzorgd door jullie . Dankjewel voor alles Harriët Keizer Bonnes , Martijn onze geweldige chauffeur en Martin . Hopelijk tot volgend jaar .
Frits heeft geschreven op 1 oktober 2018
Mein Gott.... Wat een geweldige mooie & verzorgde vakantie naar de Almentrieb in Tirol, met Harriët als reisbegeleidster & Martijn als chauffeur, een gouden duo. Hotel is eveneens top, met mooie & schone kamers & elke dag sfeervol opgemaakt. Het goed verzorgde ontbijt & diner was elke dag weer heerlijk. Het was ons een voorrecht & een aanrader voor jullie om met dit gouden duo op vakantie te gaan...
Josefien Haamberg heeft geschreven op 25 september 2018
Harriet, Martin en Martijn. Het was een geweldige week in Soll. Het weer was super, een zeer goed hotel en veel gezien en een gezellig gezelschap. We gaan zeker nog een keer weer met jullie mee. Nogmaals bedankt. Veel succes met het nieuwe reisprogramma voor 2019. Groetjes, Tonnie en Josefien Haamberg-Oude Luttikhuis.
Henny en Henk Leeftink heeft geschreven op 25 september 2018
DE Soll van 17 tot 23 september was een geweldige reis prima georganiseerd door Hariet enMartin en een geweldige chaufeurMartijn
Tonny Notkamp heeft geschreven op 6 augustus 2018
Bedankt Martin, harriet en Martijn voor de geweldige week naar mayrhofen , het was weer als vanouds. Groeten, Fam. Notkamp
Astrid en Andre heeft geschreven op 16 juli 2018
Beste Harriet en Martijn Wat was het een super mooie vakantie. Alles was prima verzorgd en de sfeer was top. Van elke dag genoten de mooie omgeving de gezelligheid samen. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet. Tot een volgende keer Groetjes André en Astrid
Astrid en Andre heeft geschreven op 16 juli 2018
Hoi Harriet en Martijn. Wat was het een super vakantie Alles was prima verzorgd en de sfeer was super. Van elke dag genoten en van de mooie omgeving en de gezelligheid samen. Bedankt voor jullie inzet . Tot de volgende keer.
Truus en Bennie Groeneveld heeft geschreven op 4 juli 2018
Was weer een geweldig goed verzorgde reis en allen bedankt voor de gezelligheid.. Harriet en Martijn heel erg bedankt jullie zijn top
Marietje en Henk heeft geschreven op 2 juli 2018
Het was een geweldige reis Harriet en Martijn bedankt
Johan heeft geschreven op 2 juli 2018
Ik wil ook iedereen bedanken veel gezien en goede muziek avonden bonte stimmung, top gastvrouw en Martijn voor het goede rijden en je mooie humor. Johan en Siny
Ria heeft geschreven op 1 juli 2018
Henriëtte bedankt voor de gezellige reis was weer super en Martijn ook bedankt voor het geweldig rijden klasse. Groetjes Ria en Marian
Wieske en en Herman van Amerongen heeft geschreven op 25 juni 2018
voor de tweede keer gingen wij op reis met Busreizen Tirol. Deze keer naar Ora in Noord Italië. Het is een redelijk lange reis maar dankzij de perfecte verzorging door Harriet en de zeer vaardige chauffeur Martijn was de afstand prima te overbruggen. Het excursie programma was zeer gevarieerd en voor ons veel mooie ervaringen, vooral de Dolomieten tour . Wat ons ook opviel, en dat vinden wij erg belangrijk, was de bijzonder goede hygiëne in het hotel maar ook in de openbare toiletten in de plaatsen die we hebben bezocht. Wieske en ik kijken terug op een zeer geslaagde week. Als laatste wil ik nog graag vermelden dat we erg veel plezier met de groep hebben gehad. Dank jullie wel!
Miriam heeft geschreven op 19 juni 2018
Het was een geweldige week. Super georganiseerd en een heel fijn reisgezelschap. Mooi weer wat wil je nog meer. Toppie.
Sylvia heeft geschreven op 19 juni 2018
Het was super gezellig bedankt Harriët en Martijn. Groetjes Sylvia
Mieke heeft geschreven op 10 juni 2018
Het was weer geweldig super verzorgd. Wij hebben genoten. Bert en Mieke
Tonnie heeft geschreven op 10 juni 2018
Het was een geweldige vakantie super gezellig jullie mogen trots zijn op Martijn.Het Hotel was ook goed. Geweldig. Groetjes bertus en Tonnie
Nardi heeft geschreven op 2 juni 2018
We hebben een mooie en gezellige week gehad naar Muhlbach bedankt ook voor het eten en drinken in de bus. Gerard en Nardi olde Hanter
Minie heeft geschreven op 1 juni 2018
Wij hebben een prachtige week gehad. Minie en John Spaaij
Ardi heeft geschreven op 30 mei 2018
Bedankt het was geweldig Groetjes Ardi
Hermien heeft geschreven op 30 mei 2018
Het was een geweldig mooie reis. Groetjes Hermien
K. de Vries heeft geschreven op 21 april 2018
Wat zouden we GRAAG nog eens met jullie naar Tirol willen gaan , maar helaas . Laat de gezondheid het niet meer toe. Mocht er nog eens verandering in komen, zien jullie ons ZEKER terug.
Gerard en Nardi olde Hanter heeft geschreven op 18 oktober 2017
Wat hebben we genoten van de fijne vakantie die wij met jullie hebben gemaakt in Oostenrijk nog maals bedankt. ik heb ook nog wat Foto,s op fb gezet. gr van ons. Gerard en Nardi olde Hanter
Marja en Jos Oudehand heeft geschreven op 4 oktober 2017
Harriët, Martin en Martijn, we willen ons via deze weg bedanken voor de prachtige vakantieweek tijdens de Almabtrieb in Reith im Alpbachtal Het was een prima verzordge reis, onze wel gemeende complimenten. De verzorging tijdens de heen- en terugreis was uit de kunst. Een leuke groep reizigers bij elkaar die het goed met elkander konden vinden. We hebben ons zeer goed vermaakt, mede namens jullie en zullen ons zeer waarschijnlijk nog wel eens weer aanmelden. Marja en Jos
Bennie Ruël, Tonnie en Josefien Haamberg heeft geschreven op 3 oktober 2017
Harriët, Martin en Martijn Hartelijk bedankt voor de geweldige vakantie Almatrieb in Reith Im Alpbach. Het was geweldig, we hebben ontzettend genoten. We gaan vast nog wel een keer weer mee. Groetjes, Bennie Ruël, Tonnie en Josefien Haamberg
Bennie Schouten heeft geschreven op 4 september 2017
Ik schrijf dit namens mijn vader Bennie Schouten hij heeft enorm genoten van de reis naar Grossarl de verzorging was geweldig en de groep mede vakantiegangers was super Hij zegt ik werd gelijk opgenomen in de groep en had genoeg te kletsen . Bij goede gezondheid zeker voor herhaling vatbaar. Mede namens mij Karin dochter iedereen super bedankt dat jullie mijn pa een onvergetelijke vakantie hebben bezorgd groeten uit Overdinkel Bennie Schouten
Susette en Jos heeft geschreven op 31 augustus 2017
Harriët bedankt voor de geweldige reis naar Grosall. We werden prima verzorgd in de bus,we kwamen niks tekort. Wij gaan beslist nog 'n keertje weer mee. Susette en Jos
Gerard en Joke heeft geschreven op 30 augustus 2017
Harriët en Martin, Wij hebben genoten van de prachtige vakantie in Grossarl. Gerard en Joke
Bouwina en Ben Korte heeft geschreven op 29 augustus 2017
Harriët, Vanuit Winschoten een bedankje voor de goede begeleiding en verzorging tijdens onze 8 daagse reis naar Grossarl. Bouwina en Ben Korte. B.Korte
Anja en Albert heeft geschreven op 20 augustus 2017
Harriet en Martijn we hebben een superleuke vakantie gehad met jullie,uitstekend verzorgd en heel veel plezier gehad,we kijken al weer uit naar een volgende keer,groetjes Anja/Albert Anja en Albert Stappenbeld
Tonny Notkamp heeft geschreven op 5 augustus 2017
Wederom weer een prachtige vakantie achter de rug met Busreizen Tirol in Landeck. Martin en Hariet bedankt voor de goede organisatie en de fijne begeleiding tijdens de reis en de stuurmanskunst van Martijn. Tonny Gitta en Brenda.
Ria en Henk Lansink heeft geschreven op 30 juli 2017
Beste Hariet /en Martijn Wat was het een super vakantie Alles was prima verzorgd en de sfeer was super. Van elke dag genoten de mooie omgeving de gezelligheid samen en wat hebben we gelachen . Daar gaat het om een echt vakantiegevoel en we kwamen uitgerust weer terug . We gaan beslist nog een keer weer mee . Heel veel sucses met de organisatie voor Vlgd jaar . Groetjes Ria en Henk
Femmie Netel heeft geschreven op 12 juli 2017
Harriet en Martijn en Martin wat hebben wij weer een geweldige tijd gehad in Mayerhofen. Bedankt voor jullie toomloze inzet. Wij hebben genoten van de 1e tot de laatste minuut. SUPER. Groeten van Alfons en Janke en niet te vergeten Oma Toos( grapje)en Femmie. Tot de volgende reis in 2018 als wij gezond mogen blijven.
Herman en Marie Doevelaar heeft geschreven op 28 juni 2017
8 daagse muziekreis Mayrhofen. Het was weer 'n prachtige reis we hebben er van genoten een aanrader voor iedereen en speciaal de muziekfans, helemaal TOP. Harriét en Martyn hartelijk bedankt voor deze comfortable manier van reizen. tot de volgende keer.
Sieny heeft geschreven op 19 juni 2017
Een prachtige reis naar Zuid-Tirol gehad super goede verzorging in de bus en een hele goede chauffeur. Mooie excursies gedaan vooral de Dolomieten. Hariëtte en Martijn nogmaals bedankt en we gaan zeker wel weer mee.
Wim en Joke Hekkert heeft geschreven op 31 mei 2017
Hariet Martin Martijn wat hebben we weer genoten van de reis de verzorging onderweg en de busreizen overal naar toe dit was onze 3 de keer maar vast niet de laatste keer gr Wim en Joke Hekkert
Mevr. Smits en Arie Willem Smits heeft geschreven op 4 oktober 2016
Harriet en Martin .Martijn de buschauffeur. We zijn met jullie voor eerst mee geweest.Met een reis .We hebben ondanks wat er gebeurt is met mijn Moeder een goede reis gehad en alles was goed verzorgt in en buiten de bus.Hartelijk dank daar voor. voor alles.Heel gezellig gezelschap in de bus ook. Vele Groetjes uit Barendrecht Mevr.Smits en Arie Willem Smits
Herman en Anny heeft geschreven op 1 oktober 2016
Harriet, Martijn, en Martin Bedankt voor de super gezellige verzorgde reis naar Soll In Tirol. We hebben genoten, en hadden een erg leuke groep. Herman en Anny
Lenie heeft geschreven op 7 september 2016
We hadden een hele goede verzorging in de bus en een heel leuk gezelschap Bedankt Harriet,Martin en Martijn. Lenie
Elise en Bertus heeft geschreven op 7 september 2016
We hebben een super leuke week gehad! Verzorging van begin tot eind top! Nogmaals hartelijk dank! Elise en Bertus
Theo en Elly Paus heeft geschreven op 4 september 2016
Harriet,Martin en Martijn we hebben een prachtige week gehad in tirol.Een heel mooi programma,schitterende natuur en mooi weer.Veel gezelligheid. De verzorging in de bus was prima, en zeker een pluim voor de chauffeur Martijn. We hopen in de toekomst weer met jullie mee te gaan veel groeten Theo en Elly Paus
Herman en Gonnie de Groot heeft geschreven op 3 september 2016
We zijn voor het eerst mee geweest met deze organisatie. Alles zeer goed verzorgt(niet alleen op de locatie maar ook onderweg)We hebben er zeer mooie dagen gehad. Ook het hotel was prima. Al met al een aanrader. Herman en Gonnie de Groot
Leny en Benno Lunter heeft geschreven op 20 juli 2016
Hallo Harriet-Martin en Martijn, Dit was onze eerste reis met Tiroler Reizen en zeker niet de laatste, het was in een woord super vooral de verzorging in de bus,dit heb ik nog nooit eerde meegemaakt. Groetjes, Leny en Benno
Annet heeft geschreven op 18 juli 2016
Harriet het was een geweldige reis. Gaan we zeker nog een keer doen. Annet
Ilse en Jan heeft geschreven op 14 juli 2016
Het was in een woord geweldig! Bedankt Harriet, Martin en Martijn. Ilse en Jan
Trees en Herman heeft geschreven op 14 juli 2016
Henriette Martin en Martijn. Wat een geweldige reis super. Wat hebben we genoten. Echt een aanrader. Vanaf Beuningen naar Oostenrijk alles goed geregeld ..Een woord klasse Trees en Herman
Nel Oude Nijhuis-Gerritsen en Gerrit Oude Nijhuis heeft geschreven op 4 juli 2016
De eerste keer mee met Busreizen Tirol naar Olang in Sud Tirol.Het was een hele verrassende ervaring. Goed verzorgd,leuk gezelschap en prima hotel. Het mooie weer was nog eens een extraatje. Heel hartelijk bedankt voor de mooie week.Voor herhaling vatbaar, Liefs, Nel en Gerrit Oude Nijhuis, Almelo.
Anita heeft geschreven op 28 juni 2016
Hallo Hariët, Martin en Martijn ik heb erg van deze reis genoten alles was perfect ik ga zeker nog een keer weer mee een dikke pluim. Groetjes Anita
Mieke en Bert heeft geschreven op 28 juni 2016
Prachtige vakantie gehad! Een fantastisch hotel. Super verzorgde Busreis door Busreizen Tirol. En onze prima buschauffeur Martijn Hafkamp. Mieke en Bert
Joop en Zwaantje Dommerholt heeft geschreven op 27 juni 2016
Harriet en Martin bedankt voor de geweldige fijne week in Olang Süd Tirol voor de derde keer mee geweest en altijd super verzorgd en wat was die Dolomieten tour mooi ook Martijn bedankt voor de Goede stuurmanskunst in de bergen en wat hadden we mooi weer groeten van Joop en Zwaantje Dommerholt
Herman heeft geschreven op 27 juni 2016
Harriet en Martin en Martijn jullie ook bedankt voor de gezellige week ik heb genoten. Groetjes Herman
Ine en Willy Cor en Annelies heeft geschreven op 27 juni 2016
Hallo Harriët Bedankt voor de mooie week in Olang afgelopen week. We hebben erg genoten was super georganiseerd. Ook namens Cor en Annelies. En de complimenten voor de chauffeur Martijn die ons weer veilig thuis bracht. Ine en Willy Cor en Annelies
Joan en Erna Berentschot heeft geschreven op 17 januari 2016
Hallo Harriet, ontzettend bedankt voor de prachtige dvd van onze reis 15-9-2015 Almabtrieb in Stumm. Zojuist bekeken samen met onze buurtjes Jan en Ineke van Aartsen die ook van de party waren. We hebben opnieuw geweldig genoten. In een woord SUPER !!!! Opnieuw verheugen wij ons op de komende reis van 19-6 naar Olang Zuid Tirol. Blijf gezond en tot dan. Hartelijke groeten Joan en Erna Berentschot.
Olde Hanter heeft geschreven op 13 oktober 2015
Voor iedereen een Aanrader lof voor Harriet en chauffeur Martijn we hebben geweldig genoten van de reis naar Oostenrijk met de Almabtrieb Olde Hanter
Henny en Annie heeft geschreven op 13 oktober 2015
Niets dan lof voor BusreizenTirol van A tot Z goed georganiseerd voor iedereen een aanrader Henny en Annie
Herman en Anny Kosters heeft geschreven op 12 oktober 2015
Harriet en Martijn Bedankt voor de fijne dagen naar de almabtrieb.We hebben genoten en veel gelachen.Het was perfect georganiseerd een pluimpje verdiend.Het was een hele gezellige groep. Groetjes Herman en Anny Kosters
Harrie en Mariët heeft geschreven op 4 oktober 2015
Wat een prachtige reis; boven verwachting! Heel goed verzorgd en een mooi programma. En veel gezelligheid! Harrie en Mariët
Henk en Anneke heeft geschreven op 3 oktober 2015
we zijn al vele jaren met jullie mee geweest naar de almabtrieb en steeds weer is enorm gezellig en goed verzorgd hartelijk dank Henk en Anneke
Joan en Erna Berentschot heeft geschreven op 2 oktober 2015
Prachtige reis, goede verzorging en lof voor Harriët en Martijn, Wij gaan weer mee!!! Joan en Erna Berentschot
Ees Pierik. heeft geschreven op 1 oktober 2015
HARRIET EN MARTIJN ONTZETTEND BEDANKT VOOR DE GEZELLIGE EN GOED VERZORGDE REIS,HET WAS PERFECT . Ees Pierik.
TONNY LINDERMAN heeft geschreven op 22 september 2015
HALLO HARRIET MARTIJN EN MARTIN NAMENS RIA EN MIJ NOGMAALS HARTELIJK BEDANKT VOOR DE GEZELLIGE EN GOEDE DAGEN NAAR STUMM VANWAAR DIVERSE HEEL LEUKE UITSTAPJES NAAR ALMABTRIEB IN REITH EN ANDERE DIV.LEUKE UITSTAPJES WIJ HEBBEN ONTZETTEND GENOTEN VAN DE GOED SERVICE ONDERWEG COMPLIMENTEN VOOR HET GOEDE RIJDEN VAN DE CHAUFFEUR HEB IK VAN GENOTEN EN GELEERD TONNY LINDERMAN
Marietje Brookhuis heeft geschreven op 22 september 2015
Dag Harriet en Martin Bedankt voor de mooie en goed verzorgde reis naar Stumm en de almabtrieb in Reith, en de andere uitstapjes het was bijzonder gezellig, samen met de andere reisgenoten Ook voor de chauffeur, complimenten Groeten, Marietje Brookhuis
Betsie Kuipers heeft geschreven op 22 september 2015
Wat hebben we een fantastische week gehad,dankzij de geweldige leiding,Hariet en Martijn, bedankt namens de (meisjes) ha ha uit Oldenzaal. Al jaren niet zo veel gelachen . Betsie Kuipers
Gerard en Nardi olde Hanter heeft geschreven op 22 september 2015
Wat hebben we genoten van de fijne vakantie die wij met jullie hebben gemaakt in Oostenrijk nog maals bedankt. ik heb ook nog wat Foto,s op fb gezet. gr van ons. Gerard en Nardi olde Hanter
Karst en Christien de Vries heeft geschreven op 21 september 2015
Wat moet ik hier nu schrijven? Voor de reis die We van 15/21 sept.2015 in het Zillertal gehad hebben , schieten ons woorden te kort. Een willen we wel zeggen GRANDIOOS Dank hier voor. Karst en Christien de Vries
Bertus en Tonnie van Gellekom heeft geschreven op 2 september 2015
Wat hebben wij genoten van de vakantie ,alle lof voor Martijn en HariÉT.bIJ GEZONDHEID VOLGEND JAAR ZEKER WEER .Groetjes Bertus en Tonnie Bertus en Tonnie van Gellekom
Theo en Idje de Veer en Annie en Iet van der Zanden heeft geschreven op 1 september 2015
Harriët,Martin en last but not leest onze chauffeur Martijn, hartelijk bedankt voor de mooie vakantie week.Wij hebben ervan genoten Vorig jaar hebben wij voor het eerst bij Tirol reizen een reis geboekt en waren hierover zo enthousiast dat we ook dit jaar weer bij Martin en Harriët hebben geboekt. Ondanks het feit dat we vanuit Brabant al heel vroeg moeten vertrekken om op tijd in Beuningen Ov. te zijn.Dit zegt genoeg toch? Theo en Idje de Veer en Annie en Iet van der Zanden
Gerard en Lies Morsink heeft geschreven op 31 augustus 2015
Zondagavond terug in Beuningen van een geweldige reis. Harriët en Martijn hartelijk bedankt voor de mooie week ook een groot compliment voor chauffeur Martijn super wat kan die man sturen. Gerard en Lies Morsink
Gerry Bruin heeft geschreven op 31 augustus 2015
Hallo Harriet en Martin Ik wil jullie nog even bedanken voor de fijne vakantie geweldig wat hebben wij het mooi gehad hartelijk bedankt .op naar de volgende. groetjes Gerry Bruin
Niels en Sander heeft geschreven op 31 augustus 2015
Beste Harriët, Martin en Martijn, Mede namens Sander bedankt voor de goede verzorging en leuke week in Uderns. Dit was voor ons de 3e keer dat we mee zijn geweest. Volgend jaar weer. Het is zeker een aanrader voor iedereen die een goed verzorgde en plezierige vakantie naar Oostenrijk wil boeken. Het klikte elke keer weer met de rest van de mede passagiers in de bus. Ook al waren wij de jongste, de pret was er niet minder om. Groetjes, Niels en Sander
Wim en Joke Hekkert heeft geschreven op 30 augustus 2015
Bedankt voor de mooie vakantie. Jullie hebben het goed verzorgd en we hebben veel gezien voor herhaling vatbaar Wim en Joke Hekkert
Herman en Ans heeft geschreven op 15 augustus 2015
Voor de eerste keer met een busreis op vakantie Heel gezellig, voldoende vrijheid om je eigen dingen te doen De georganiseerde dagen waren erg goed verzorgd Prima hotel aandacht voor ieder kortom aan te bevelen voor jong en oud Herman en Ans
Anke en Hans Leuverink heeft geschreven op 12 augustus 2015
We hebben een prachtige vakantieweek gehad. Een mooie omgeving, een prachtig hotel en bijzonder goed eten. Ook de verzorging onderweg was bijzonder goed o.l.v. een goede reisleidster en een kanjer van een chauffeur. Nogmaals bedankt voor deze prachtige reis, mede namens Christel en de familie Kleijzen. Anke en Hans Leuverink
Ben Hommels en Dhr. en Mevr. Koppelman heeft geschreven op 12 augustus 2015
Was prachtig. Goed hotel en de bediening was goed we hadden een hele goede reisleidster en een top chauffeur. Ook namens onze reisgenoot Ben Hommels en Dhr. en Mevr. Koppelman
Truus en Bennie Groeneveld heeft geschreven op 12 augustus 2015
Een geweldige reis veel gelachen en een geweldige chauffeur Martijn en een evenzo een reisleitster Harriet Eenheid om aan te raden Groetjes Truus en Bennie
J.bruns heeft geschreven op 12 augustus 2015
Onze eerste reis naar Oostenrijk is Heel mooi en erg plezierig verlopen. We hadden een mooi gezelschap en we hebben veel gelachen Dank aan Harriet onze chauffeur Martijn. Groetjes Johan en sanny Groetjes jan en rikie
Herman, Jeanne en Didy Grobbe heeft geschreven op 12 augustus 2015
Dit was. Een ongelovelijke mooie tocht die we mochten beleven!!!! We hebben ontzettend veel gezien en o, zo veel. Plezier gehad Het weer was uitstekend, het kon niet beter. Een hartelijke groet namens Herman, Jeanne en Didy Grobbe
Adje van Rijssen heeft geschreven op 29 juli 2015
Hoi Harriët en Martin,Bedankt voor de geweldige vakantie. Ik heb erg genoten van de reis, die tot en met verzorgd was, de gezelligheid en de grappen van Martijn de Chauffeur.Heel bijzonder vond ik de Dolomieten tocht met gids en de Pragser Wildsee. De muziekavonden waren gezellig in het geweldige Alpin Hotel Keil. Lukas ook bedankt ook voor de heerlijke maaltijden.Groetjes Adje
Joop en Zwaantje Dommerholt heeft geschreven op 27 juli 2015
Een week weer thuis van de reis near Reith I'm alpbach het was een super week veel gezien en goed verzorgd we denken er met veel plezier aan terug Martin en Harriet en Erik bedankt voor de Mooie reis Groeten Joop en Zwaantje Dommerholt
Herman en Lies Haarhuis heeft geschreven op 23 juli 2015
Super verzorgde reis naar Reith Im Albach Juli 2015. Onze eerste reis met de bus. Prima chauffeur Eric, en Harriët onze zorg"moeder"deden er alles aan om het iedereen naar de zin te maken ondanks de warmte 35 gr. Wij melden ons vast en zeker nog een keer. Herman en Lies Haarhuis
Henk Meijer heeft geschreven op 28 september 2014
Dit was onze eerste reis met Busreizen Tirol naar almabtrieb18-09-2014, en het was fantastisch voor herhaling vatbaar,alleen al de verzorging in de bus wel 5 sterren waard ik wil jullie hartelijk bedanken. toftoftof. Henk Meijer
Bennie Tijhuis heeft geschreven op 25 september 2014
de almabtrieb van18-09-2014blijft een hele leuke herrinnering bij ons.wat een pachtig verzogde reis.en wat hebben we het goed gehad in debus op de heen en terug reis.en debelevenissen in oostenijkwat was dat mooi hett was de eerste keer in oostenrijk voor ons het was een belevenis we zijn nog aan het nagenieten MARTIN EN HARRIET BEDANKT Bennie Tijhuis
Jannie lamberts heeft geschreven op 23 september 2014
Net terug uit Oostenrijk , voor het eerst meegeweest naar de almabtriebt . Wij willen een dik compliment uitdelen aan de organisatie , prima. We kijken met veel plezier hieraan terug . De groep van 8 buren uit bathmen Jannie lamberts
Theo en Kitty leus heeft geschreven op 28 augustus 2013
De reis naar Flachau was erg leuk,en smaakt naar meer. Onze dank gaat naar jullie voor de flexibele organisatie en de perfecte verzorging. we zien uit naar de volgend jaar. Theo en Kitty leus
agnes oude elferink en Annie en Annie heeft geschreven op 18 augustus 2013
hallo het was weer een geweldige vakantie volop genoten.bedankt groeten van Annie,Annie en Agnes
Niels en Sander heeft geschreven op 17 augustus 2013
Beste Martin en Harriët, Namens Sander en mie daankensweerd veur de onmeunig mooie wek die wie hebt had in Flachau. Het was onmeunig gezellig, 't ontbrak ner'ns an en 't was perfect verzorgd. Ok a war'n wie de jungst'n, het klikte wa met het oawerwegend oaler gezelschop. Bij deze raad ik dan ook de jongeren aan om ook gebruik te maken van een van de volgende reizen. Als je van goeie muziek, feest, lekker eten, natuur / landschap houdt en een makkelijke vakantie wilt hebben dan ben je bij hun aan het juiste adres. Het zal je aan niets ontbreken. Alles mag en niets moet. Daankensweerd en tot tookend moal. Gooedgoan, Niels en Sander
Femmie Netel heeft geschreven op 9 augustus 2013
Hallo Harriët en Martin. De meisjes uit Enschede van de reis naar Reith im Alpbach 11/18 Juli 2013 bedanken jullie voor de prachtige foto van de hele groep na het bergontbijt hoog in de bergen. Het was een onvergetelijke reis met veel mooie momenten en leuke onverwachte gebeurtenissen. Groeten van de 4 oet Enske. Femmie Netel
Bas en Riky Visser heeft geschreven op 30 juni 2013
Hallo Martin en Harriet Wat hebben weer genoten van de reis naar Flachau. Dit was de tweede reis van ons Geweldige verzorging in de bus en in het hotel. Ook ons hele gezelschap het klikte allemaal. Nogmaals bedankt en hopelijk tot volgend jaar. Ook de chauffeur Martin bedankt. Bas en Riky Visser
Marianne heeft geschreven op 30 juni 2013
Hallo martin en Hariet Onze eerste reis geweldig alles wat we hadden afgesproken werd prima nagekomen daarvoor hartelijk en hartelijk dank. De chaufeurs 1 en 2 waren Formidabel Marianne
Hennie Beernink & Marietje Bosch heeft geschreven op 25 juni 2013
Echt een aanrader Hennie Beernink & Marietje Bosch
Tonny Gitta en Brenda heeft geschreven op 24 juni 2013
Wederom een fatastische vakantie achter de rug naar flachau met Martin en harriet. prima hotel,goed eten mooie uitstapjes en een prima chaufeur Martin. Hartelijke dank voor deze mooie reis. Tonny Gitta en Brenda
Miny en Marietje heeft geschreven op 24 juni 2013
Dag Martin en Harriet Ook namens mijn kamergenote wil ik jullie bedanken voor de goed verzorgde reis naar Flachau,het hotel was goed,en de verzorging onderweg dit hebben we niet eerder meegemaakt, het ontbrak ons aan niets.Een aanrader.Ook de chaufeur bedankt voor zijn rijkunsten.Het was een mooie en gezellig reis met gezellige reisgenoten. Miny en Marietje
Ria Luft heeft geschreven op 23 juni 2013
Hallo Martin en Harriët Ik wil names mijn zussen en mij jullie bedanken voor de gweldige reis naar Flachau wat hebben we een lol gehad. Een fantastische reis een heel goed hotel en geweldig personeel netjes en schoon.De bus reis was weer goed georganiseerd goede gast heer en gast vrouw het onbreekt je aan niets En niet vergeten de chaufeur Martin grote klasse. Echt een aanrader rustig en toch veel zien. Ria Luft
Joke, Theo,Alouis en Hermien Spit heeft geschreven op 7 augustus 2012
Hallo Martin en Harriet We zijn net terug van onze week in Kirchberg-Tirol en wat hebben we een geweldige vakantie gehad. Het hotel was mooi,de begeleiding erg goed en dat geldt ook voor de verzorging tijdens de reis en ook zeker voor chauffeur Martin. We kijken terug op een heerlijke week en vinden dit dan ook een echte aanrader!!!! Joke, Theo ,Alouis en Hermien Spit
Tonny Notkamp heeft geschreven op 9 juli 2012
Hallo Martin en Harriët, Wij willen jullie bedanken voor de prachtige luxe reis naar kirchberg in tirol onder fantastische begeleiding van jullie beiden en chauffeur Martin in een prima hotel en in een ontspannen sfeer.Wij willen dan ook Busreizen Tirol van harte aan aanbevelen. Tot volgend jaar. Fam. Notkamp