+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.46 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
233 berichten.
Louise heeft geschreven op 3 juli 2023
Martin en Harriët het was in een woord GEWELDIG!!!
Marianne heeft geschreven op 3 juli 2023
Wij willen jullie ook nogmaals bedanken voor de goede catering in de bus en Martijn voor het veilig vervoer en het heen en thuisbrengen van ons. Het was een gezellige reis met ons allen hebben genoten van de mooie muziekavonden. Dank je wel Martin & Harriët. Op naar de volgende reis.
Jan en Gerda heeft geschreven op 9 juni 2023
We hebben een fantastische vakantie gehad naar het Gardameer. Het was onze derde reis en weer heel goed verzorgd, mooie uitstapjes, goede hotels , mooi weer, en een leuk gezelschap. Met dank aan Harriet en Martin en onze fijne chauffeur Erik.
Jos en Liesbeth Boersma heeft geschreven op 6 juni 2023
In Mei naar het Garda meer geweest. Fijne groep medereizigers, culinaire verzorging was weer geweldig Harriët dank je wel hiervoor. De Dolomieten tour was echt genieten. Vanuit ons appartementen en restaurant was het uitzicht geweldig. Ook Erik dank je voor de veilige kilometers. Groetjes Jos en Liesbeth Boersma
Greta Dondorff de Groot heeft geschreven op 25 mei 2023
Het was een fantastische reis naar Slovenië. Het was een super hotel. Mooie kamers en het eten was super. We hebben genoten.
Herman de Groot heeft geschreven op 24 mei 2023
Opnieuw een fantastische reis beleefd met busreizen tirol. Ditmaal naar het meer van Bled in Slovenie . Zoals gewoonlijk was de verzorging in de bus weer goed geregeld. Ook het overnachtings hotel was prima en over het hotel in Bled kun je alleen maar zeggen GEWELDIG. Super mooie kamer en heerlijk eten in buffet vorm. Omdat het weer soms niet helemaal meewerkte moesten er soms alternatieven worden gezocht. Ook de vervangende lokaties vielen in goede aarde. Al met al een reis om niet te vergeten.
Herma heeft geschreven op 22 mei 2023
Het was een fantastische reis. Slovenië, is een prachtig land een aanrader.
Jos en Gerdie heeft geschreven op 16 mei 2023
Voor eerste keer met Tirol reizen mee geweest naar kroatië. Alles top geregeld , Harriët is een super gastvrouw die al haar gasten de hele reis van begin tot eind in de watten legt. Dank daarvoor. Veel gezien en gedaan met de mogelijkheid om ook zelf op ontdekking te gaan. Verder een geweldig hotel waar iedereen zeker paar kilo aangekomen is. Iedereen dank voor de gezelligheid en chauffeur Erik voor al die veilige kilometers.
Siny en Frans Bonnes heeft geschreven op 16 mei 2023
Het bericht van Jan en Annie zijn wij het helemaal mee eens. Het was prima georganiseerd. Wij hebben genoten. Ook de dagen op de boot met dolfijnen was leuk. Het was heel gezellig allemaal. Dank aan Harriët en Martin en Chauffeur Erik. Het was een geweldig mooie vakantie.
Jan en Annie, heeft geschreven op 14 mei 2023
We zijn voor det tweede keer met busreizen Tirol op vakantie geweest, dit keer naar Kroatië. Het was weer fantastisch, goed verzorgd van begin tot einde, mooi hotel, mooie excursies. Veel gezien. Dank jullie wel Harriet en Martin, en chauffeur Erik. Een geweldige vakantie