+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.239.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
151 berichten.
Gerrit en Jo heeft geschreven op 14 september 2021
we hebben een top week gehad....goed verzorgd door Harriët Keizer Busreizen Tirol ....mooi hotel...prachtig weer...goede chauffeur Erik...nogmaals onze dank.
Jan en Ilse Klieverik heeft geschreven op 9 september 2021
Alweer een week terug van een super mooi Karintië, heel veel mooie uitstapjes gehad, met chauffeur Erik en Harriet, was weer als vanouds een geweldige week, en weer geboekt voor volgend jaar, Martin Harriet Erik en Martijn bedankt voor deze geslaagde vakantie
Herman en Riet heeft geschreven op 5 september 2021
Nu voor de tweede keer mee geweest met busreizen Tirol. Wij zijn een keer naar Tirol geweest en afgelopen zomer naar Karinthië. Het bevalt ons allemaal erg goed en daarom hebben wij al geboekt voor 2022. Wij willen Harriët en buschauffeur Erik graag bedanken voor de prachtige reizen en we kijken uit naar volgend jaar.
Herman en Wieske van Amerongen heeft geschreven op 4 september 2021
Waar we vanwege de corona al enige tijd niet naar Oostenrijk konden, zijn we op 1 september 2021 terug gekeerd van een prachtige reis naar Karinthië. Wat is het toch een luxe dat je in Denekamp in de bus stapt, je auto veilig kan parkeren en je door een uitstekende chauffeur in een dag naar je bestemming in Oostenrijk kan laten brengen. Harriët doet er nog een schepje bovenop door je de hele reis door te verwennen met diverse versnaperingen, lunch en nog veel meer. Wieske en ik bedanken jullie heel hartelijk voor dit alles en het bijzonder mooie programma!
Wilma Everink en Annie Lammertink heeft geschreven op 2 september 2021
Gisteren terug gekomen van een fantastische 8-daagse reis naar Seeboden, Oostenrijk. We verbleven in hotel Moserhof, mooie, schone kamers (meeste met balkon), prima bedden en heerlijk eten. Tijdens de heen- en terugreis ontbrak het ons aan niets: broodjes, koffie, koeken, frisdrank of 'n wijntje, knabbeltjes of een hapje.......aan alles wordt gedacht om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Dank aan Harriet voor de geweldige organisatie en verzorging en hulde voor onze gezellige chauffeur Erik, die ons reisgezelschap vakkundig en veilig vervoerde tijdens de heen- en terugreis én alle excursies. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Christien de Vries Elshof heeft geschreven op 20 augustus 2021
Dit jaar ben ik alleen mee op reis geweest. Niets anders dan LOF. Wat was het een mooie en fijne reis naar Flachau Echt een aanrader. Bij gezondheid [ nu al geboekt ] ga ik in 2022 mee naar MAYERHOFEN.
Herman en Wieske van Amerongen heeft geschreven op 18 maart 2020
Wij hebben inmiddels verschillende mooie reizen met Busreizen tirol gemaakt. Graag wensen Wieske en ik Harriet en Martin sterkte met alles wat op hen afkomt door de Corona crisis. Onze reis naar Kroatië gaat begrijpelijk niet door. Wij kijken nu al uit naar een volgende reis met hen!
Mieke heeft geschreven op 14 december 2019
Het was weer een prachtige reis. Dank jullie wel en fijne feestdagen. Groetjes Bert en Mieke
Herman heeft geschreven op 13 december 2019
De kerstreis naar Cochem zit er weer op ondanks dat het weer wat mínder was een goed georganiseerde reis en met de groep was het een gezellige reis en met z'n allen veel plezier gehad. Bij terugkomst in Denekamp genoten van een heerlijk afscheid diner bij café Wubbenhof Guus samen met Hedwig en hun dochter hadden het diner weer goed verzorgd Harriët, Martin en Martijn bedankt voor de 1ste kerstreis die door jullie is georganiseerd het was weer uitstekend. Namens allen wensen wij jullie prettig kerstdagen en een voorspoedig en succesvol 2020
Henk en Mieke Boers heeft geschreven op 31 oktober 2019
Al weer geboekt voor 2020 seebodum Karintie 25 augustus weer iets om naar uit te kijken.