+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.70.233 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
192 berichten.
Diny en wim barkel heeft geschreven op 20 december 2022
Weer een gezellige vakantie gehad van een paar dagen, het was weer uitermate goed verzorgd. We hebben kerstmarkten bezocht. Het was ook weer een fijn gezelschap echt genoten. Allemaal fijne kerst en een gezond en gelukkig 2023.
Fam. Schröder heeft geschreven op 17 november 2022
Even een late reactie maar wat hebben we genoten van een muzikale, maar ook fantastisch georganiseerde busreis naar Kirchberg en Ellmau. Wat hebben we veel gezien en meegemaakt, iedereen was gezellig en had goede zin, van de super verzorging in de bus door Harriët tot en met de vrolijke Martijn die ons overal veilig naar toe bracht. Genoten van 3 avonden Musikherbst en na terugkomst nog even doorgaan in het mooie hotel. Iedereen bedankt voor deze mooie ervaring!
Fam. Hesselink heeft geschreven op 8 oktober 2022
Voor de eerste keer mee geweest met Busreizen Tirol. Het was fantastisch, een goed verzorgde reis. Het hotel was goed, de dagtochten en de muziekavonden, alles super geregeld, en de chauffeur bracht ons overal veilig naar toe.
TRUUS EN BENNIE TIJHUIS heeft geschreven op 7 oktober 2022
NA TWEE JAAR CORONA EN ZES JAAR ALMATRIEB NU MET DE MUZIEKREIS MEE GEWEEST WAT EEN PRACHTIGE WEEK HEBBEN WE GEHAD ALLES NETJES VERZORGD DE MUZIEKAVONDEN WAREN GEWELDIG EN DE DAGTOCHTEN WAREN GEWELDIG HARRIET MARTIN EN MARTIJN BEDANKT HET WAS GEWELDIG MOOI .HET WAS WEER EEN FAMILIE IN DE BUS
Jan en Anita Jaspers heeft geschreven op 6 oktober 2022
Een geweldige belevenis. Wij zijn voor de eerste keer mee geweest met Busreizen Tirol. Het was echt geweldig een super verzorgde reis,zowel heen als terug. Hotel Zentral, een goede en mooie locatie. Prachtige excursies, mooie muziekavonden, Martijn heeft ons rustig en toch snel overal heen gebracht en Harriet heeft alles tot in de puntjes geregeld en ons super verzorgd in de bus en daarbuiten. Kortom, wij hebben GENOTEN.
Familie Oude Ophuis / Oude Riekerink heeft geschreven op 5 oktober 2022
Gisteren terug uit Kirchberg, beetje brak van een grote feestweek Musikherbst. 3 optredens in grote feesttent en overdag mooie uitstapjes naar achensee, bauernmarkt en belevenis paradies. Vrije tijd hebben we kunnen genieten van de prachtige omgeving, in de gondel de berg op, flinke wandelingen. Hotel Zentral verdient iedere ster dat het heeft, geweldig verzorgt. Martijn chauffeur deed zijn werk perfect, overal veilig naartoe. Harriet en Martin erg bedankt. Jullie hebben ons de gelegenheid gegeven de familiebanden weer eens flink aan te trekken op deze reis.
Harry ulmann heeft geschreven op 1 oktober 2022
Geweldige mooie week gehad goed georganiseerd een dikke10👍
John en Marijke Hunting heeft geschreven op 17 september 2022
We zijn afgelopen week naar Lermoos in Oostenrijk geweest. Wat een prachtige goed verzorgde reis door Harriët zelfs met hapjes en drankjes onderweg. We hebben prachtige dagtochten gehad veel gezien de Almatrieb was ook prachtig met koeien schapen en geiten die naar beneden komen en prachtig versierd waren. Ook Martijn de buschauffeur heeft een dikke pluim verdiend. De reis is een echte aanrader!!!
gerrit en jo te Riet heeft geschreven op 17 september 2022
Gisteren teruggekomen van een prachtige reis naar Lermoos, wederom perfect verzorgd door busreizen Tirol. Diverse mooie plekken bezocht en ook ruimte om zelf in te vullen. We hebben veel plezier gehad met een leuke groep mensen en de begeleiding van Harriët en prima chauffeur Martijn. Nogmaals onze dank.
Tonny Notkamp heeft geschreven op 5 september 2022
Wat hebben we weer van een fijne vakantie genoten in Seeboden / Karintië onder de bezielende leiding van Harriet en chauffeur Erik prima hotel met zeer goede voorzieningen en mooie excursies . Bedankt Martin en Harriët