+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.173.214.227 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
151 berichten.
Jan&leny heeft geschreven op 1 oktober 2021
Na een jaar rust op weg naar Maria Alm Het was weer een feest week! Reis was weer als vanouds perfect verzorgd Het hotel geweldig net als het personeel Henriëtte en Martin BEDANKT voor weer een mooie week tot de volgende reis!👍👍
Ria en Harry heeft geschreven op 27 september 2021
Busreis naar Lermoos. Voor de eerste keer met Busreizen Tirol. Het was een fantastische reis en een hele mooie week. Goede verzorging van begin tot eind. Veel plezier met elkaar gehad en veel gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan Harriët en Martijn.
Isabel ter Haar heeft geschreven op 26 september 2021
Reis lermoos van 17-23 sept 2021. Voor mij de eerste keer met een georganiseerde reis mee. Mijn moeder en ik verbaasden ons over de fantastische verzorging onderweg, bus chauffeur Martijn bracht ons veilig naar Oostenrijk. Prima hotel en zalig eten. Almabtrieb, Garmisch Partenkirchen, Reschenpass, kabelbaan Ehrwald waar Martijn ons naar toe bracht (nog bedankt) treintje, muziekmiddag. Geweldig, geweldig. Leuk gezelschap en prachtig weer. Martin en Harriët, het was fantastisch, namens ons heel veel dank. Martijn, dank voor alle mooie en veilige ritten. Tot slot, wij rijden de Fernpass over om naar punt b te gaan maar het is daar prachtig en veel te doen. Ik zal de toverhuisjes nooit vergeten!!!! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer mee. Groeten van Wilja van Kuijk en Isabel ter Haar.
Herman heeft geschreven op 26 september 2021
De vakantie zit er weer op het was opnieuw goed georganiseerde en geslaagde reis ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties en natuurlijk Busreizen Tirol en de chauffeur Martijn het was weer fantastisch
Mieke en Bert kroeze oolderink heeft geschreven op 23 september 2021
Altijd meegeweest soms wel 3 keer per jaar. Altijd goed verzorgd. Hotel uitstapjes en in de bus het was altijd super geregeld. Meegaan met busreisen Tirol is vanaf het begin vakantie. Geweldig.
Jeanne uit Brabant. heeft geschreven op 20 september 2021
Van 6 t/m 13 Sept. een heerlijke week in Maria Alm gehad met Busreizen Tirol. Mooi hotel prima weer een geweldige gastvrouw Harriët die ons in de bus met van alles goed verzorgde en dank aan Erik de chauffeur die ons veilig overal naar toe bracht. Ook mijn dank aan Martin die ons even op en neer naar het Fletcher hotel bracht. Tukkertjes ook allemaal dank dat het direct klikte met Brabant. Hartelijke groet Jeanne.
Jan en Gerda heeft geschreven op 18 september 2021
Het was onze eerste keer met Busreizen Tirol. Het was geweldig...mooie uitstapjes en verrassingen, heel goed hotel, en de verzorging in de bus was top. Bedankt Harriet en Martin, en onze chauffeur Eric. Hartelijke groeten !!
Greta heeft geschreven op 15 september 2021
Het was een hele mooie reis en alles was prima geregeld. Bedankt nog allemaal.
Martin en Marian heeft geschreven op 15 september 2021
Het was voor ons de eerste keer met Busreizen Tirol, maar het was fantastisch georganiseerd.
Anita en Benno heeft geschreven op 14 september 2021
Het was een super week , geweldig mooi weer , top hotel en veel gezien van de mooie omgeving Harriet & Martin van Busreizen Tirol en natuurlijk Erik bedankt. Groetjes Anita & Benno