+31541-354502 E-mail
+31541-354502 E-mail

Gastenboek

Beoordelingen / reviews
Vertel anderen over uw reiservaringen met Busreizen Tirol door een bericht in het gastenboek achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.95.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
147 berichten.
Mieke en Bert kroeze oolderink heeft geschreven op 23 september 2021
Altijd meegeweest soms wel 3 keer per jaar. Altijd goed verzorgd. Hotel uitstapjes en in de bus het was altijd super geregeld. Meegaan met busreisen Tirol is vanaf het begin vakantie. Geweldig.
Jeanne uit Brabant. heeft geschreven op 20 september 2021
Van 6 t/m 13 Sept. een heerlijke week in Maria Alm gehad met Busreizen Tirol. Mooi hotel prima weer een geweldige gastvrouw Harriët die ons in de bus met van alles goed verzorgde en dank aan Erik de chauffeur die ons veilig overal naar toe bracht. Ook mijn dank aan Martin die ons even op en neer naar het Fletcher hotel bracht. Tukkertjes ook allemaal dank dat het direct klikte met Brabant. Hartelijke groet Jeanne.
Jan en Gerda heeft geschreven op 18 september 2021
Het was onze eerste keer met Busreizen Tirol. Het was geweldig...mooie uitstapjes en verrassingen, heel goed hotel, en de verzorging in de bus was top. Bedankt Harriet en Martin, en onze chauffeur Eric. Hartelijke groeten !!
Greta heeft geschreven op 15 september 2021
Het was een hele mooie reis en alles was prima geregeld. Bedankt nog allemaal.
Martin en Marian heeft geschreven op 15 september 2021
Het was voor ons de eerste keer met Busreizen Tirol, maar het was fantastisch georganiseerd.
Anita en Benno heeft geschreven op 14 september 2021
Het was een super week , geweldig mooi weer , top hotel en veel gezien van de mooie omgeving Harriet & Martin van Busreizen Tirol en natuurlijk Erik bedankt. Groetjes Anita & Benno
Gerrit en Jo heeft geschreven op 14 september 2021
we hebben een top week gehad....goed verzorgd door Harriët Keizer Busreizen Tirol ....mooi hotel...prachtig weer...goede chauffeur Erik...nogmaals onze dank.
Jan en Ilse Klieverik heeft geschreven op 9 september 2021
Alweer een week terug van een super mooi Karintië, heel veel mooie uitstapjes gehad, met chauffeur Erik en Harriet, was weer als vanouds een geweldige week, en weer geboekt voor volgend jaar, Martin Harriet Erik en Martijn bedankt voor deze geslaagde vakantie
Herman en Riet heeft geschreven op 5 september 2021
Nu voor de tweede keer mee geweest met busreizen Tirol. Wij zijn een keer naar Tirol geweest en afgelopen zomer naar Karinthië. Het bevalt ons allemaal erg goed en daarom hebben wij al geboekt voor 2022. Wij willen Harriët en buschauffeur Erik graag bedanken voor de prachtige reizen en we kijken uit naar volgend jaar.
Herman en Wieske van Amerongen heeft geschreven op 4 september 2021
Waar we vanwege de corona al enige tijd niet naar Oostenrijk konden, zijn we op 1 september 2021 terug gekeerd van een prachtige reis naar Karinthië. Wat is het toch een luxe dat je in Denekamp in de bus stapt, je auto veilig kan parkeren en je door een uitstekende chauffeur in een dag naar je bestemming in Oostenrijk kan laten brengen. Harriët doet er nog een schepje bovenop door je de hele reis door te verwennen met diverse versnaperingen, lunch en nog veel meer. Wieske en ik bedanken jullie heel hartelijk voor dit alles en het bijzonder mooie programma!